Taroko Gorge Shuttle and Aboriginal Tour
- Hours of tour：12hr Hours
- Minimum Persons：4 Person
07:30 Meet the tour guide and set off from the hotel.
09:00-09:15 Sayon's Bell (15 mins)
09:45-10:15 TCC DAKA Park(30 mins)
11:00-11:30 Taroko National Park Visitor Center (Introduce the history and culture nurtured by Taroko people and the nature )(30 mins)
11:45-12:45 Taroko Village Hotel (Lunch : Aboriginal flavored food)(60 mins)
13:00-15:00 Taroko National Park (Including: The Tunnel of Nine Turns (Secret wonder)、Swallow Grotto、Eternal Spring (Changchun) Shrine)
15:40-16:10 Qingshui Cliff (30 mins)
17:30-17:45 Su'ao Service Area (15 mins)
19:00 End the tour, return to the hotel in Taipei.
- "Taiwan Tour Bus" journey is reserved upon requested. Tourists can inquire the detailed information with their travel agents. The journey is either on a half-day, one-day or two-day basis. For one-day itineraries can be arranged on a two-days basis. And also it can be received with better hotels rate through travel agent service.
- Price for all "Taiwan Tour Bus" journeys includes transportation, tour guide service and insurance (NT$2 million liability insurance, NT$200,000 medical insurance); Meal and admission ticket are excluded in some tours and all those can be arranged upon requested.
- Departure point is limited in some specific hotels as each itinerary is indicated. More private and customized tours we can provide! Please email to [email protected] Thank you!.